Hodnocení obchodu

5,0 78 hodnocení
5
76x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ŠN Avatar autora Šárka Nováková | 18.6.2022
Jsem velice spokojena. Kryt je velmi kvalitní.
LJ Avatar autora Lucie Jakubičková | 18.6.2022
PB Avatar autora Petra Bartáková | 12.6.2022
Ano,rychlé dodání.
A Avatar autora Aneta | 10.6.2022
PF Avatar autora Patrícia Fajtová | 2.6.2022
Avatar autora | 29.5.2022
Dobrý den chci se zeptat lidi jestli ten kryt jde pouzit ma telefon xiaomi redmi note9 pro
M Avatar autora Martin z CASESHOP.CZ (Administrátor) 31.5.2022
Ahoj, ano všechny motivy. Všude jsou vypsané seznamy telefonů. Příště nám prosím napiš na chat a ne do hodnocení obchodu :)
E Avatar autora Eva | 27.5.2022
Rychlé dodání zboží. Dcera je z krytu na mobil s fotkou svého oblíbence nadšená!!! Super kvalita. Vše sedí jak má. Žádný problém neshledán. Díky!
A Avatar autora adam | 11.5.2022
Kryt splňuje svoji svoji funkci, designově taky, ale mám odkrytou část mobilu kde je port na nabíjení, což beru jako obrovský minus protože jsem si koupil kryt s fialovou barvou a k jasně modremu mobilu se to nijak moc nehodí, zároveň výřez na přidávání hlasitosti a power Burton na kterém mám i čtečku otisku prstů, tak je tam zvláštní tvar který zabraňuje dobrému snímání otisku. Na tlačítka hlasitosti se špatně dostanu, asi je to o zvyku, ale musím říct že silikonový kryt který jsem měl předtím byl v ruce pohodlnější... O reklamaci zatím neuvažuji. Model telefonu: Poco X3 pro
M Avatar autora Martin z CASESHOP.CZ (Administrátor) 11.5.2022
Dobrý den Adame, mrzí nás, že nejste s krytem na 100% spokojený. V popisku u telefonu právě máme zmíněno, že pár modelů včetně toho Vašeho má vykrojený spodek. Mám ale dobrou zprávu. Do několika dní budeme na tyto modely také vyrábět lepší kryty, které budou z části silikonové. Když se nám ozvete, dáme vám slevový kód 50% dolů z Vaší další objednávky, právě třeba na ten nový lepší kryt :)
Avatar autora Dana Šindelářová | 2.5.2022
AJ Avatar autora Agata Jahnova | 30.4.2022
VN Avatar autora Valentýna Němcová | 29.4.2022
LZ Avatar autora Lucie Zindrová | 28.4.2022
LS Avatar autora Lucie Seidemanová | 22.4.2022
J Avatar autora Jkol | 13.4.2022
YD Avatar autora Yvonne Henriette Danielis | 13.4.2022
KK Avatar autora Karel Kostýlek | 10.4.2022
...vse cajk ,)
A Avatar autora Alena K. | 9.4.2022
Spokojena a jak píšou, kryt je fakt STYLOVEJ!
LD Avatar autora Lukáš Duba | 6.4.2022
DC Avatar autora Dominika Chramostová | 17.3.2022
SB Avatar autora Simona Benáčková | 8.3.2022
ShopaholicAdel kryt velice ve stylu

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení